Συναγερμός πόρτας GSM με τηλεφωνική ειδοποίηση και sms – OEM A11

39,90

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Μία έξυπνη συσκευή gsm για άμεση ειδοποίηση σας τηλεφωνικά ή στέλνοντας SMS με την βοήθεια μιας κάρτας SIM κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετήστε την κάρτα SIM στην συσκευή gsm που είναι σχεδιασμένη ως μαγνητική παγίδα του συναγερμού και όταν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα ή το παράθυρο που είναι τοποθετημένη θα σας ειδοποίηση στο κινητό σας με γραπτό μήνυμα sms και θα σας καλέσει για να ακούσετε συνομιλίες στο χώρο που είναι τοποθετημένο. Η συσκευή gsm έχει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που θέλουμε συνεχή λειτουργία περιλαμβάνει τροφοδοτικό που το συνδέεται στο ρεύμα.

Ο συναγερμός πόρτας gsm A11 είναι ιδανικό για πόρτες και παράθυρα σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικά γραφεία, αποθήκες κ.α. για να έχετε άμεση ενημέρωση για το ποιος μπαίνει στο χώρο που έχετε εγκαταστήσει.

Η εγκατάσταση του συναγερμού πόρτας GSM είναι εύκολη και δεν χρειάζονται ιδαίτερες τεχνικές γνώσεις

Η συσκευή της μαγνητικής επαφής gsm τοποθετείται στην πόρτα με το ειδικό αυτοκόλλητο που έχει και η μαγνητική επαφή στη κάσσα της πόρτας σας.

Η ρύθμιση γίνεται πολύ απλά μέσω του κινητού τηλεφώνου με την αποστολή μηνυμάτων SMS. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας και είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε

Function Settings

1. Send 0005 start magnetic sensor alarm, when the door was opened or closed, the alarm report to the sender by SMS or call.

2. Send 0006 stop magnetic sensor alarm.

3. Send 0001 start voice sensor alarm, when sound around, the alarm will report the sender by SMS or call.

4. Send 0002 stop voice control.

5. Send 777** set the time interval of the voice sensor alarm, sent 77705 the alarm will not report for voice sensor alarm 5 minutes within the previous one.

6. Send LBS report the alarm location map link.

7. Send 8881 the alarm mode will change as send SMS first, and then call.

8. Send 8882 the alarm mode will change as only call.

9. Send 8883 the alarm mode will change as send SMS only.

10. Send 999 can inquire the current state. (when you forget to the function of the alarm system Settings, you can send the instructions to confirm)

Η συσκευασία του συναγερμού πόρτας gsm περιλαμβάνει:

Την συσκευή gsm με ενσωματωμένη μπαταρία

Την μαγνητική παγίδα πόρτας